Kleine-Ikke

Melis Stokelaan 93
3842 GL Harderwijk
T. 0341-754838
E. info@kleine-ikke.nl 

 

 Volg ons op 

 Flexibele en Incidentele opvang KDV

 

Flexibele opvang

 

U kunt gebruik maken van flexibele opvang afgestemd op uw behoefte. De flexibele opvang heeft geen vaste dagdelen of vaste tijden, u kunt uw kind laten opvangen op de dagen die u wenst.

Voor flexibele opvang geld een minimale afname van één dagdeel. Een flexibel contract wordt afgesloten voor een minimale afname van 40 uur per maand. Het ruilen van dagen of dagdelen binnen het flexibele contract is mogelijk. In een kalendermaand kunt u 2 maal ruilen. Graag wel zo vroeg mogelijk aangeven; dat verhoogt de kans op succes. Bij flexibele opvang plaatsen wij het kind zoveel als mogelijk op de stamgroep op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat uw kind niet in haar stamgroep geplaatst kan worden.  

Flexibele opvang vraagt u minimaal 2 weken voor de opvangperiode aan via het reserveringsformulier flexibele opvang.

 

Incidentele opvang

Incidentele opvang kan ook. Incidentele opvang is ook echt incidenteel. Heeft u bijvoorbeeld snel behoefte aan dagopvang voor 1 dag. Dan is dat mogelijk, ook als u nog geen klant bent.

Kleine-Ikke kijkt wel of het binnen de personele bezetting past. Incidentele opvang vraagt u telefonisch aan (0341-754838).

Buiten kantooruren: gebruik het aanmeldformulier. U krijgt de volgende dag antwoord.