Flexibele en Incidentele opvang

Flexibele opvang

U kunt gebruik maken van flexibele opvang afgestemd op uw behoefte. De flexibele opvang heeft geen vaste dagdelen of vaste tijden, u kunt uw kind laten opvangen op de dagen die u wenst.

Voor flexibele opvang geld een minimale afname van één dagdeel per week. Het ruilen van dagen of dagdelen binnen het flexibele contract is mogelijk. In een kalendermaand kunt u 2 maal ruilen. Graag wel zo vroeg mogelijk aangeven; dat verhoogt de kans op succes.

Flexibele opvang vraagt u minimaal 2 weken voor de opvangperiode aan via het reserveringsformulier flexibele opvang.

Incidentele opvang

Incidentele opvang kan ook. Incidentele opvang is ook echt incidenteel. Heeft u bijvoorbeeld snel behoefte aan dagopvang voor 1 dag. Dan is dat mogelijk, ook als u nog geen klant bent.

Kleine-Ikke kijkt wel of het binnen de personele bezetting past. Incidentele opvang vraagt u telefonisch aan (0341-754838).

Buiten kantooruren: gebruik het contactformulier. U krijgt de volgende dag antwoord.

 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Er zijn verschillende mogelijkheden op onze Baby-Unit. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Nu al benieuwd? Kijk naar onze vacature(s):

Vacature Pedagogisch Medewerk(st)er(s) Baby-Unit

 

 

 

Stage

Kleine-Ikke heeft stageplaatsen voor leerlingen die een van de volgende opleidingen volgen:

Gespecialiceerd pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Helpende zorg en Welzijn

Pedagogiek en management

Sport en Bewegen

Kleine-Ikke neemt alleen leerlingen aan die via een BOL-opleiding, een Beroeps Opleidende Leerweg, hun diploma willen halen.