Ruilen of extra opvang BSO

Ruilen van dagen 

In plaats van extra dagen, zou het ook kunnen dat u dagen wilt ruilen. Incidenteel ruilen van dagen kan alleen plaatsvinden binnen één en dezelfde kalendermaand en maximaal 2 dagen.

Wij vragen u om uw verzoek tot het ruilen van dagen door te mailen naar: planning@kleine-ikke.nl. Wij zullen proberen zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen, wij kunnen alleen dagen ruilen als de kwaliteit van de opvang niet in het geding komt. Daarbij wordt rekening gehouden met de bezetting op de groep. Aan het ruilen van dagen zijn geen kosten verbonden. 

Sluitingsdagen van het kinderdagverblijf en afwezigheid in verband met ziekte zijn uitgesloten van deze regeling.

Extra opvang

Wilt u gebruik maken van extra opvanguren buiten het regulier lopende contract dan kunt u daar een aanvraag extra dag(delen) voor invullen. U ontvangt van ons een bevestiging per mail indien wij deze aanvraag kunnen honoreren. De extra opvang dag(delen) wordt door middel van de nacalculatie in rekening gebracht. Mocht het extra aangevraagde dag(deel) niet tijdig worden geanuleerd (binnen 14 dagen voorafgaand aan de opvangdag), wordt de inzet van de uren alsnog gefactureerd.

 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Er zijn verschillende mogelijkheden op onze Baby-Unit. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Nu al benieuwd? Kijk naar onze vacature(s):

Vacature Pedagogisch Medewerk(st)er(s) Baby-Unit

 

 

 

Stage

Kleine-Ikke heeft stageplaatsen voor leerlingen die een van de volgende opleidingen volgen:

Gespecialiceerd pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Helpende zorg en Welzijn

Pedagogiek en management

Sport en Bewegen

Kleine-Ikke neemt alleen leerlingen aan die via een BOL-opleiding, een Beroeps Opleidende Leerweg, hun diploma willen halen.