Flexibele en Incidentele opvang KDV

Flexibele opvang

U kunt gebruik maken van flexibele opvang afgestemd op uw behoefte. De flexibele opvang heeft geen vaste dagdelen of vaste tijden, u kunt uw kind laten opvangen op de dagen die u wenst.

Voor flexibele opvang geld een minimale afname van één dagdeel. Een flexibel contract wordt afgesloten voor een minimale afname van 40 uur per maand. Het ruilen van dagen of dagdelen binnen het flexibele contract is mogelijk. In een kalendermaand kunt u 2 maal ruilen. Graag wel zo vroeg mogelijk aangeven; dat verhoogt de kans op succes. Bij flexibele opvang plaatsen wij het kind zoveel als mogelijk op de stamgroep op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat uw kind niet in haar stamgroep geplaatst kan worden.  

Flexibele opvang vraagt u minimaal 2 weken voor de opvangperiode aan via het reserveringsformulier flexibele opvang.

Incidentele opvang

Incidentele opvang kan ook. Incidentele opvang is ook echt incidenteel. Heeft u bijvoorbeeld snel behoefte aan dagopvang voor 1 dag. Dan is dat mogelijk, ook als u nog geen klant bent. 
Kleine-Ikke kijkt wel of het binnen de personele bezetting past. Incidentele opvang vraagt u telefonisch aan (0341-754838). Biten kantooruren: gebruik het aanmeldformulier. U krijgt de volgende dag antwoord.

 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Er zijn verschillende mogelijkheden op onze Baby-Unit. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Nu al benieuwd? Kijk naar onze vacature(s):

Vacature Pedagogisch Medewerk(st)er(s) Baby-Unit

 

 

 

Stage

Kleine-Ikke heeft stageplaatsen voor leerlingen die een van de volgende opleidingen volgen:

Gespecialiceerd pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Helpende zorg en Welzijn

Pedagogiek en management

Sport en Bewegen

Kleine-Ikke neemt alleen leerlingen aan die via een BOL-opleiding, een Beroeps Opleidende Leerweg, hun diploma willen halen.