Ons team

Bij Kinderdagverblijf Kleine-Ikke werken alleen gediplomeerd pedagogisch mederwerk(st)ers. De pedagogisch medewerk(st)ers bejegenen ieder kind met een positieve houding en zullen altijd hun best doen het kind in zijn/haar ontwikkeling te stimuleren.
Aan vertrouwen hechten we bij kinderdagverblijf Kleine-Ikke het grootste belang. Door de hechte band die ontstaat, leren de kinderen ook elkaar te respecteren. Ze ervaren dat ze zelf belangrijk zijn en dat een ander ook belangrijk is. Ook u als ouder kunt op Kleine-Ikke rekenen. Er wordt goed voor uw kind gezorgd, zodat u uw kind met een gerust hart bij Kleine-Ikke kan laten.

Kinderdagverblijf Kleine-Ikke is een erkend leerbedrijf, waar elk schooljaar leerlingen hun stage komen doorlopen. Kleine-Ikke vindt het belangrijk om leerlingen op te leiden tot goede pedagogisch medewerk(st)ers.
         

SPW kinderopvang
Kleine-Ikke heeft een paar plaatsen voor leerlingen die een SPW opleiding (Sociaal Pedagogisch Werker) volgen. Deze leerlingen komen een half jaar of een jaar werken en leren op de groep. Kleine-Ikke neemt alleen leerlingen aan die via een BOL-opleiding, een Beroeps Opleidende Leerweg, hun diploma willen halen.

Wil jij bij Kleine-Ikke stage lopen, dan kun je een sollicitatiebrief sturen naar info@kleine-ikke.nl.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gekwalificeerde pedagogische medewerker die onze invalpool wil komen versterken.

Dus! Heb je minimaal een diploma spw 3 of 4? Ben je enthousiast en heb je al enige ervaring? Stuur dan je CV en sollicitatie, wij zien die graag tegemoet.

 

 

 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Er zijn verschillende mogelijkheden op onze Baby-Unit. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Nu al benieuwd? Kijk naar onze vacature(s):

Vacature Pedagogisch Medewerk(st)er(s) Baby-Unit

 

 

 

Stage

Kleine-Ikke heeft stageplaatsen voor leerlingen die een van de volgende opleidingen volgen:

Gespecialiceerd pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Helpende zorg en Welzijn

Pedagogiek en management

Sport en Bewegen

Kleine-Ikke neemt alleen leerlingen aan die via een BOL-opleiding, een Beroeps Opleidende Leerweg, hun diploma willen halen.