Groepen

 

Kleine-Ikke biedt kinderopvang op maat voor kinderen variƫrend in de leeftijd van 8 weken tot het moment waarop het kind de basisschool verlaat:

KDV

BSO

Vakantie opvang

Flexibele opvang

Kinderdagverblijf (KDV)

Het KDV telt 7 groepen, 1 babygroep, 2 peutergroepen en 4 verticale groepen. De babygroep is voor kinderen van 8 weken tot ongeveer 12 maanden. Op deze groep staan 2 pedagogisch medewerkster op 8 baby's. De verticale groepen zijn voor kinderen van 8 weken tot 3 jaar. Op deze groep staan minimaal 2 pedagogisch medewerksters op 12 kinderen of minimaal 3 pedagogisch medewerksters op 16 kinderen. Als kinderen 3 jaar worden gaan ze naar de peutergroep. Op deze groep staan minimaal 2 pedagogisch medewerksters op 16 kinderen.

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Voor de tijd dat uw kind op de basisschool zit biedt Kleine-Ikke BSO. De kinderen worden opgehaald met de taxi, fiets of lopend. Wij hebben zowel binnen als buiten veel ruimte voor de kinderen. De BSO werkt aan de hand van thema's en voor de vakanties is er een aangepast programma.

Vakantieopvang

Bij Kleine-Ikke kunt u een contract inclusief of exclusief 12 vakantieweken afnemen. Voor schoolgaande kinderen bestaat naast de 12 weken vakantieopvang ook een 8 weken mogelijkheid.

Flexibele opvang

Kleine-Ikke biedt flexibele opvang aan. Dit houdt in dat u een minimum en een maximum aantal uren per maand aangeeft en deze kunt u flexibel in zetten gedurende de maand. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van flexibele opvang neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

De openingstijd van Kleine-Ikke is op werkdagen van 07.00 uur tot 18.30 uur. Voor vragen kunt u het beste bellen tussen 8:30 uur en 16:30 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Er zijn verschillende mogelijkheden op onze Baby-Unit. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Nu al benieuwd? Kijk naar onze vacature(s):

Vacature Pedagogisch Medewerk(st)er(s) Baby-Unit

 

 

 

Stage

Kleine-Ikke heeft stageplaatsen voor leerlingen die een van de volgende opleidingen volgen:

Gespecialiceerd pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Helpende zorg en Welzijn

Pedagogiek en management

Sport en Bewegen

Kleine-Ikke neemt alleen leerlingen aan die via een BOL-opleiding, een Beroeps Opleidende Leerweg, hun diploma willen halen.